Reacties workshop

Dit schreven deelnemers na afloop van de workshop Levensverhalen Schrijven die Truska organiseerde in het voorjaar van 2013:IMG_1421

‘Truska geeft op een rustige en vertrouwde manier handvatten voor een beginnende schrijver.’ (Enrico van den Heuvel)

‘Ik heb gereedschap in handen gekregen om herinneringen levendig en in detail voor me te zien om ze daarna te kunnen beschrijven. Ik herinnerde me meer dan ik me bewust was. Zeer inspirerend.’ (Zita Boender)

‘Voor mij was het belangrijkste dat Truska mij het vertrouwen gaf mijn geschreven verhaal te durven voorlezen. Ze heeft de gave mensen dat vertrouwen te geven.’ (Marjo)

‘Truska leert je op een ontspannen manier hoe je op een vrij eenvoudige manier bij de bronnen kunt komen die je nodig hebt om goed te kunnen schrijven. Een aanrader!’ (Gerdien Onland)

‘Het resultaat verraste mij: ik had nooit van mezelf gedacht dat ik zou schrijven waarover ik geschreven heb. Door de wijze waarop Truska deze workshop inhoud heeft gegeven, heeft ze mij zover gekregen. Mijn complimenten dus! Als je het mij vraagt, is Truska door haar persoonlijkheid geknipt voor dit vak!’ (Lidwine)

‘Inspirerend, met opdrachten die tot nadenken aanzetten. Verrassend wat er uit de opdrachten kwam; bij mij, maar ook bij medecursisten.’ (Annerieke de Vries)

‘Dat Truska vertelt uit eigen ervaring is duidelijk in alles wat ze zegt. Truska is helder in haar uitleg en bovendien oprecht geïnteresseerd in de verhalen van de deelnemers. Een fijne persoonlijkheid met rustgevende uitstraling.’ (Judith Roeleveld)

‘Smaakt naar meer!’ (Marie Anna Trip)

‘Heel inspirerend en geestverruimend. Vandaag ben ik de drempel over gegaan om te gaan schrijven. Ik ga het doen!’ (Monique Elmendorp)

%d bloggers liken dit: